Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

My Profile

Profile Avatar
MercedesSoar
Ul. Warynskiego Ludwika 122
Warszawa, NA 00-636
Poland
66 871 00 77 https://capura.nl/product/bloedsuikerspiegel-tabletten
gezond zeewierVeel mensen volgen een vegetarisch dieet, maar er is geen duidelijk voedingspatroon. Mensen die vegetarisch eten volgen, onderscheiden zich in de volgende categorieën.

o Veganisten of totaal vegetariërs
o Lacto-vegetariërs
o Ovo lacto vegetariërs en
o Semi-vegetariërs

De veganisten volgen diëten die alleen voedsel bevatten van planten zoals fruitgroente, zaden, peulvruchten, granen en noten. Het dieet van lactovruchtens bestaat uit plantaardig voedsel samen met kaas en zuivelproducten. Het ovo lacto vegetarische dieet kan eieren bevatten. Semi-vegetariërs consumeren plantaardig voedsel, eieren, zuivelproducten, vis en kip, maar sluiten rood vlees uit.

Voedingsaspect van vegetarisch dieet

Vegetarische diëten zijn laag of geheel vrij van dierlijke producten. Ze bevatten dus weinig verzadigde vetten en cholesterol en verminderen het risico op zwaarlijvigheid en veel ziekten zoals diabetes mellitus, bloeddruk, bepaalde soorten kanker en coronaire hartziekten. Er is echter een tekort aan bepaalde mineralen en vitamines in dit soort dieet waarvoor men het dieet goed en zorgvuldig moet plannen. Als essentiële voedingsstoffen in het vegetarische dieet worden opgenomen, kan het gezond en qua voedingswaarde goed worden gemaakt. Er moet echter niet te veel calorieën en verzadigd vet in het dieet worden opgenomen, anders kan het een negatief effect hebben op onze gezondheid.

Voedingsstoffen die moeten worden opgenomen in een vegetarisch dieet

Een vegetarisch dieet moet een reeks voedingsstoffen bevatten voor een optimaal resultaat. Het moet de juiste hoeveelheid eiwitten, mineralen en calcium bevatten

Eiwit: voor een vegetarisch dieet kan een voldoende hoeveelheid eiwit uit plantaardige bronnen worden verkregen. Planteneiwit kan alleen de benodigde hoeveelheid aminozuur leveren die nodig is voor uw lichaam. Groenten, volle granen, zaden, peulvruchten en noten bevatten niet-essentieel en essentieel aminozuur. If you loved this post and you would certainly like to obtain more information regarding Bloedsuiker spiegel Tabletten kindly see our internet site. Soja-eiwit is ook een goede eiwitbron die als een equivalent van de dierlijke bron kan worden beschouwd en kan alleen de eiwitbehoefte van het lichaam aanvullen.

IJzer: Rood vlees, eigeel en lever zijn de rijkste bron van ijzer en cholesterol. Vegetariërs kunnen dus weinig ijzer innemen. Om dit tekort aan te vullen, moet je veel bonen en spinazie consumeren. Gedroogd fruit en biergist kunnen ook worden gebruikt, omdat ze een goede bron zijn van eiwit dat is afgeleid van planten.

Zink: Zink is nodig voor de groei en ontwikkeling van uw lichaam. Plantaardige bronnen van zink zijn noten, peulvruchten en granen. Supplementen mogen niet meer dan 15 tot 18 mg worden ingenomen. als supplementen meer dan 50 mg worden ingenomen, kan het het HDL-cholesterol bij de mens verlagen.

Vitamine B-12: vitamine B-12 komt vooral voor in dierlijke bronnen. In een vegetarisch dieet wordt het aangetroffen in verrijkte ontbijtgranen, in sommige merken biergist, verrijkte dranken van soja en van vitaminesupplementen.

Vitamine D: vegetariërs zijn over het algemeen vrij van vitamine D omdat er geen geschikte bronnen zijn. Blootstelling aan zonlicht, melk verrijkt met vitamine D, sommige verrijkte sojamelk leveren echter weinig op.

Calcium: Vegetariërs kunnen meer calcium opnemen dan niet-vegetariërs. Enkele handige bronnen zijn spinazie, broccoli, peulvruchten, sojabonen en boerenkool

Vegetariërs consumeren minder calorieën dan niet-vegetariërs. Dus ze zijn nodig om verschillende soorten voedsel te consumeren en voldoende calorieën om aan de energievraag te voldoen. Ze moeten de nadruk leggen op de consumptie van ongeraffineerde granen en verrijkte granen. Vitamine A en vitamine C rijk voedsel zijn ook van groot belang. Consumptie van zuivelproducten moet worden beperkt tot vetvrije of vetarme producten en de consumptie van cholesterol moet ook binnen 300 mg per dag worden beperkt.

Contacts

  • Tunes Interiors
    P.O. Box : 122173
    Dubai, UAE Address
  • Phone: +971 50 698 98 32     Phone
  • Phone: +971 4 32 32 587 / +971 4 32 36 625     Phone
  • Fax: +971 4 32 32 589 Fax

Branches/Associates

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Google Analytics

 

  

Asset 1